Informatie

Werkwijze

U wilt een fotoreportage boeken, maar hoe werkt dat nou eigenlijk? Wat moet er vooraf allemaal geregeld worden? En hoe verloopt de reportage zelf? En naderhand, wat is de verwachte levertijd van uw foto's?

Naast dat u hier stap voor stap kunt lezen hoe de fotografe te werk gaat, heeft zij voor u ook een aantal Tips & Tricks op een rijtje gezet zodat u zich goed kunt voorbereiden op de fotoreportage!


Modellen gezocht!

Het is voor Ros Fotografie uitermate belangrijk om regelmatig haar portfolio bij te werken met nieuwe foto's. Daarom is zij altijd op zoek naar modellen die voor haar lens willen staan!

Hier kunt u lezen wat voor modellen er op dit moment gezocht worden, welke data hiervoor beschikbaar zijn en wellicht zelfs op welke specifieke locatie de portfolio reportages gehouden gaan worden. 

Als dank krijgt u als model natuurlijk ook diverse foto's van deze reportage. Hoeveel en meer informatie hierover, kunt u  hier lezen.


Recensies

Diverse klanten hebben naderhand van de fotoreportage een recensie achtergelaten. Hier kunt u lezen wat zij van de fotoreportage vonden!

Indien u zelf een fotoreportage boekt, bent u ook vrij om uw mening te delen.


Veelgestelde vragen

Uiteraard doet de fotografe haar best om via de sub-pagina's u te voorzien van alle informatie over Ros Fotografie, maar wellicht kunt u het niet zo snel vinden en kunt u hier de veel voorkomende vragen in één oogopslag makkelijk inzien.


© Cynthia Ros | 2020

Ros Fotografie
Govert Flinckstraat 66

1318 KM  Almere
E-mail:
info@rosfotografie.com