Informatie

Foto door Esveo Fotografie
Foto door Esveo Fotografie

Het team van Ros Fotografie

Mijn naam is Cynthia Ros, ik ben 29 jaar oud en samen met mijn partner Gilian woon ik in Swifterbant.
Vanaf kleins af aan was ik al met fotografie bezig. Mijn ouders hebben menig afdrukken van de oude fotorolletjes voor mij betaald (en dat waren er nogal wat) en mijn eerste spiegelreflexcamera werd de Nikon D50 rond 2005. Mijn eerste eigen pony Polly, was regelmatig slachtoffer van mijn probeersels.
In 2010 kwam ik met mijn Haflinger Romana op stal Bronsveld in Lelystad te staan met een fantastisch crossterrein, waar mijn interesse in de eventingsport opbloeide. Hier begon het fotograferen toch wat serieuzer te worden en werd er ook weer nieuw apparatuur aangeschaft en nog meer geoefend met fotograferen tijdens de crosslessen die op het terrein werden gegeven door Roxana Graman.

In 2016 leerde ik mijn vriend Gilian kennen. Ook hij was veel met fotografie bezig en hij had vrij snel het paardenvirus te pakken. Naast paardensport, fotografeert hij alles wat los en vast zit. Van bruidsfotografie, motor- en autosport tot aan kampeerreizen. Niets is hem te gek.
Gilian is naast allround fotograaf ook rij-instructeur.  Voorheen gaf hij velen autoleerlingen les, nu doet hij alleen nog brommer- en motoren. 

Cynthia is naast paardensport-fotografe, door de weeks administratief kwaliteitsmedewerker op het hoofdkantoor van Lidl Nederland. 

Samen raakten we in gesprek met Tim Lips in 2019 en zo werden wij het fotografenteam van het Bavaria Eventing Team in 2020 & 2021. Nadat de sponsoring door Bavaria beëindigd werd, zijn we in 2023 gaan fotograferen voor Alice Eventing School van Alice Naber-Lozeman en ook het ACSI Eventing team.

 

Wij hopen dat er nog vele jaren samenwerking en mooie momenten gaan volgen!

Foto door Esveo Fotografie
Foto door Esveo Fotografie


© Cynthia Ros | 2024

Ros Fotografie
E-mail:
info@rosfotografie.com