eventing harich 18'04


Samen met tweede fotograaf Gilian, is Cynthia op Tweede Paasdag de hele dag aanwezig geweest bij de oefencross in Harich. Onderstaand zijn alle foto's, deze worden indien nabesteld nog optimaal nabewerkt. Denk hierbij aan de foto uitsnijden, licht correcties en eventueel storende objecten verwijderen.

Sta je er niet tussen? Dan hebben we je helaas echt even gemist! 

 

Prijs per foto is € 5,00. Deze is geschikt om tot 10x15 cm af te drukken en bij iedere foto ontvang je ook het Social Media bestand erbij. Hier staat een klein logo op. Andere beschikbare fotoproducten staan hier.


Let op! betalen via een Tikkie en enkel de Social Media bestanden dienen op het internet te verschijnen! Zonder logo mogen de foto's niet op het internet. Ook foto's met het watermerk dwars door de foto heen dient uiteraard niet gedeeld te worden.


Voorbeelden nabewerkte foto's

Vul onderstaand formulier in met daarbij  de nummers van de foto's die je graag wilt ontvangen en of dit foto's uit de cross zijn of van het springen.
Wanneer je een foto aanklikt, wordt deze vergroot en verschijnt en bovenaan in de hoek een fotonummer. Deze dien je te door te geven. 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Foto's cross

I.v.m een team van 2 fotografen en meerdere camera's p.p. kunnen de foto's door elkaar staan. 


Foto's springen & overig

I.v.m een team van 2 fotografen en meerdere camera's p.p. kunnen de foto's door elkaar staan. 

© Cynthia Ros | 2024

Ros Fotografie
E-mail:
info@rosfotografie.com