SGW EDE-Putten 13 juni

Cynthia & Gilian zijn 13 juni 2021 op het terrein van de Valouwe geweest om mooie cross foto's, spring foto's en ook leuke sfeerbeelden vast te leggen. Onderstaand zijn alle foto's, deze worden indien nabesteld nog optimaal nabewerkt. Denk hierbij aan de foto uitsnijden, licht correcties en eventueel storende objecten verwijderen.

 

Wij zijn vanaf de start tot aan het einde van de L pony's aanwezig geweest.
Sta je er niet tussen? Dan hebben we je helaas echt even gemist in onze (plas/eet/rust) pauze! Wij moeten ook goed voor ons zelf zorgen, zeker op warme dagen. Excuses hiervoor ;-)

 

Prijs per foto voor privégebruik is € 5,00. Andere beschikbare fotoproducten staan hier. Let op! betalen via een Tikkie en enkel de Social Media bestanden dienen op het internet te verschijnen! Zonder logo mogen de foto's niet op het internet.


Voorbeelden nabewerkte foto's


Vul onderstaand formulier in met daarbij  de nummers van de foto's die je graag wilt ontvangen met daarbij of het bij de paarden óf de pony's was.
Wanneer je een foto aanklikt, wordt deze vergroot en verschijnt en bovenaan in de hoek een fotonummer. Deze dien je te door te geven. 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


B Paarden


L pony's

© Cynthia Ros | 2020

Ros Fotografie
E-mail:
info@rosfotografie.com