Clusius Cross

29 mei 2021

Samen met tweede fotograaf Gilian, is Cynthia op 29 mei de hele dag aanwezig geweest bij de Clusius Cross. Onderstaand zijn alle foto's, deze worden indien nabesteld nog optimaal nabewerkt. Denk hierbij aan de foto uitsnijden, licht correcties en eventueel storende objecten verwijderen.

Sta je er niet tussen? Dan hebben we je helaas echt even gemist! Soms moet de innerlijke mens ook verzorgd worden bijvoorbeeld. Excuses hiervoor ;-)

 

Prijs per foto is € 5,00. Deze is geschikt om tot 10x15 cm af te drukken en bij iedere foto ontvang je ook het Social Media bestand erbij. 
Andere beschikbare fotoproducten staan hier.

Let op! betalen via een Tikkie en enkel de Social Media bestanden dienen op het internet te verschijnen! Zonder logo mogen de foto's niet op het internet.


Voorbeelden nabewerkte foto's


Vul onderstaand formulier in met daarbij  de nummers van de foto's die je graag wilt ontvangen en of dit foto's uit de cross zijn of uit de springtuin.
Wanneer je een foto aanklikt, wordt deze vergroot en verschijnt en bovenaan in de hoek een fotonummer. Deze dien je te door te geven. 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Foto's cross


Diverse foto's van de springtuin & overig

Door een serverfout op de website staan de foto's van Cynthia & Gilian helaas door elkaar van de springtuin. Dit wordt zo snel mogelijk opgelost maar kijk even goed of je, jezelf later in de gallerij niet alsnog tegenkomt en dus niet er overheen kijkt!

© Cynthia Ros | 2020

Ros Fotografie
E-mail:
info@rosfotografie.com